SLIDING FRENCH DOORS YANG FLEKSIBEL!

johnsonhardware

 

Tarikan utama bagi SLIDING FRENCH DOORS adalah terletak pada kemudahan “slider” yang ada padanya. Tetapi, bukan itu sahaja keistimewaan yang ada pada SLIDING FRENCH DOORS tersebut. Di bawah ini merupakan antara keistimewaan lain yang ada pada SLIDING FRENCH DOOR:

 

(1)

SLIDING FRENCH DOORS diperbuat daripada kayu (cherry, hard maple, white oak, red oak, MDF or mahogany) yang mana kemasan akhir pintu tersebut bersifat tahan lama di mana ia dapat mengelakkan haus dan lusuh.

 

(2)

Panel kaca yang terdapat di dalam SLIDING FRENCH DOORS berkemungkinan bersaiz kecil atau mempunyai multiple panel kaca atau bersaiz besar atau gabungan daripada kedua-duanya. Sifat panel kaca tersebut berkemungkinan opaque atau transparent atau gabungan daripada keduanya.

 

(3)

SLIDING FRENCH DOORS mempunyai kepelbagaian elemen reka bentuk di mana panel kaca yang ada padanya berkemungkinan adalah kaca yang berwarna atau yang mempunyai ukiran, tekstur, licin dan sebagainya.

 

(4)

SLIDING FRENCH DOORS boleh didapati dalam bentuk aluminium dengan kemasan yang bersalut serbuk eco-friendly, kayu atau clad frames.

 

(5)

SLIDING FRENCH DOORS diperbuat daripada fiberglass doors di mana ia menyerupai kayu dan bersifat kukuh serta tahan lebih lama.

 

(6)

SLIDING FRENCH DOORS yang menggunakan steel slider adalah sangat menjimatkan.

 

(7)

SLIDING FRENCH DOORS dapat memberikan perlindungan yang maksimum daripada ditembus udara atau air serta gejala pecah masuk.

 

(8)

SLIDING FRENCH DOORS adalah bersifat serba boleh di mana ia boleh dibuka sebahagiannya sahaja atau keseluruhannya.

 

(9)

Bilangan panel ditentukan oleh pilihan reka bentuk, gabungan ketinggian dan kelebaran panel serta kaca yang digunakan.

 

Source: www.targetwoman.com

Comments

comments

Dapatkan Tips Penjagaan Bilik Tidur

Masukkan nama dan email untuk dapatkan tips.

Nama Panggilan:
Email Utama Anda:

You message successfully subscribe. Thank You.

Share This