7 WARNA YANG ‘MATCHING’ DENGAN KELABU

Pada masa kini, ramai yang memilih warna kelabu sebagai warna asas untuk dinding rumah. Warna kelabu ini sebenarnya adalah warna yang sangat mewah dan tampak unggul! Dan ia juga sesuai dipadankan dengan warna-warna tertentu. Di bawah ini merupakan antara warna-warna yang boleh ‘matching’ dengan warna kelabu:

 

1

Perpaduan warna KELABU & HIJAU RUMPUT nampak lebih natural!

 

2

Kombinasi warna KELABU & HIJAU MUDA KEBIRUAN merupakan warna lembut yang memiliki kesan ruangan kontemporari dan terbuka.

 

3

Kombinasi warna KELABU & MERAH MUDA menghadirkan suasana ruang yang feminine di mana ia sesuai untuk para wanita. Penggunaan warna merah muda yang lembut akan menjadikan ruang anda lebih anggun!

 

4

Suasana romantis dan nyaman tercipta melalui kombinasi warna KELABU & PUTIH. Ia sesuai digunakan di ruang tidur atau ruang keluarga untuk beristirehat.

 

5

Kombinasi warna KELABU & KUNING MUDA menghadirkan suasana ceria & ruang nampak lebih cerah. Selain itu, ia juga merupakan kombinasi yang menyegarkan mata.

 

6

Warna UNGU memiliki sifat fashionable dan mempunyai daya tarikan yang unggul! Lebih-lebih lagi jika ia dikombinasikan dengan warna kelabu.

 

7

Gandingan warna terang seperti merah pada bunga mawar dengan kelabu juga tidak ketinggalan dalam menjadikan kediaman tampak anggun dan unik!

Credit to: lifestyle.liputan6.com

Comments

comments

Dapatkan Tips Penjagaan Bilik Tidur

Masukkan nama dan email untuk dapatkan tips.

Nama Panggilan:
Email Utama Anda:

You message successfully subscribe. Thank You.

Share This